Rakennuspalvelut

Rakennusliike Rantanen on luotettava kumppani erilaisiin rakennusprojekteihin Porin ja Satakunnan alueella.

Ota yhteyttä ›

Kokenut rakennusalan konkari palveluksessasi!

Talonrakennus yli 20 vuoden ammattitaidolla Satakunnan alueella

Rakennuskohteina pientalot, rivitalot, paritalot ja kerrostalot

Kun tarvitset osaavaa ja ammattitaitoista rakentajaa toteuttamaan unelmiesi talon, voit huoletta kääntyä Rakennusliike Rantasen puoleen. Minulla on yli 20 vuoden kokemus menestyksekkäistä rakennusprojekteista, niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksillekin. Rakennusprojektien keskiössä on aina laatu, joten voit olla huoletta projektisi osalta. Toteutan kaikki projektit laadulla ja pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Talonrakennus eli pientalot, rivitalot, paritalot ja kerrostalot muodostavat rakennuspalveluideni ytimen. Rakennamme pitkästä tavarasta, joka saattaa tulla vaikkapa omakotitaloasiakkaalle lopulta jopa edullisemmaksi, kuin talopaketti!

Jos pohdit talonrakennusta, tartu puhelimeen ja soita Rakennusliike Rantaselle. Voimme yhdessä keskustella lisää toiveistasi ja pystyn antamaan sinulle kilpailukykyisen tarjouksen laadukkaasta, kotimaisesta rakennustyöstä. 

Rakennuskohteet

  • Pientalot
  • Rivitalot
  • Paritalot
  • Kerrostalot

Tutustu myös referensseihini ja näe työni jälki!

Ota yhteyttä

Luotettava kumppanisi rakennusalalla

Rakennusliike Rantanen on luotettava kumppani erilaisiin rakennusprojekteihin. Omaan jo yli 20 vuoden kokemuksen rakennustöistä ja laatu on aina palveluni keskiössä. Talonrakennus yksityishenkilöille on rakennuspalveluideni ydintä, mutta palvelen mielelläni myös esimerkiksi yrityksiä ja taloyhtiöitä erilaisissa rakennustarpeissa. Palvelen asiakkaitani laajasti Porin ja muun Satakunnan alueella.

Soita ja kerro lisää tilanteestasi, niin aloitetaan rakennusprojektisi suunnittelu jo tänään!

Ota yhteyttä ›

Muista kotitalousvähennys!

Muistathan aina remonttia tilatessasi, että saat vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta verotuksessa. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Lue lisää ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Pyydä tarjous