Kokenut rakennusalan konkari palveluksessasi!

Kokenut rakennusalan konkari palveluksessasi!

Soita meille

044 589 4940

Talonrakennus yli 20 vuoden ammattitaidolla – toimialueena Pori ja Satakunta

Rakennusliike Rantanen on luotettava kumppani erilaisiin rakennusprojekteihin. Talonrakennus yksityishenkilöille on rakennuspalveluideni ydintä, mutta palvelen mielelläni myös esimerkiksi yrityksiä ja taloyhtiöitä erilaisissa rakennustarpeissa. Palvelen asiakkaitani laajasti Porin ja muun Satakunnan alueella. Soita ja kerro lisää tilanteestasi, niin aloitetaan rakennusprojektisi suunnittelu jo tänään!

Rakennuskohteina pientalot, rivitalot, paritalot ja kerrostalot

Kun tarvitset osaavaa ja ammattitaitoista rakentajaa toteuttamaan unelmiesi talon, käänny Rakennusliike Rantasen puoleen. Minulla on yli 20 vuoden kokemus menestyksekkäistä rakennusprojekteista niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksillekin. Talonrakennus eli pientalot, rivitalot, paritalot ja kerrostalot muodostavat rakennuspalveluideni ytimen. Palveluihini eivät kuulu talopaketit.

Soita ja pyydä tarjous!

Jos pohdit talonrakennusta, tartu puhelimeen ja soita Rakennusliike Rantaselle. Voimme yhdessä keskustella lisää toiveistasi ja pystyn antamaan sinulle kilpailukykyisen tarjouksen laadukkaasta, kotimaisesta rakennustyöstä. 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa